В УКРАЇНІ ПОЧИНАЮТЬСЯ ПРОДАЖІ НОВОГО КОМПАКТНОГО КРОСОВЕРА TOYOTA YARIS CROSS

Новини
Дата публікації: 19 листопада 2021 р.
8861_1920x1080

 

Toyota оголошує про старт продажів нового Yaris Cross, виразного та стильного кросовера з чудовою маневреністю та динамікою. Новий Yaris Cross розроблений із турботою про клієнтів, які ведуть активний спосіб життя, та відповідає вимогам водіння не лише міськими вулицями, а й швидкісними магістралями. У нашому дилерському центрі модель ви зможете придбати з 19 листопада 2021 року.

Екстер'єр

Новий Yaris Cross — це сміливий дизайн і компактні розміри першокласного міського кросовера. Він вирізняється потужними колісними арками й оснащується 16- та 17-дюймовими легкосплавними або сталевими дисками залежно від комплектації. Yaris Cross поставляється в 10 кольорах кузова, а для комплектацій Elegant і Adventure* доступний вибір із комбінацій кольорів кузова з білим або чорним дахом. До того ж ексклюзивно для версії Adventure доступна комбінація із золотим дахом. А спеціально для Yaris Cross був розроблений новий колір — «Золотистий Металік» (Brass Gold).

Безпека

Високий рівень активної безпеки забезпечує пакет Toyota Safety Sense**, стандартний для комплектацій Elegant, Lounge та Adventure. Він поєднує сім сучасних технологій: систему попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування, систему розпізнавання та інформування про дорожні знаки, систему оповіщення про з'їзд з обраної смуги руху з функцією повернення в смугу руху, систему допомоги утриманню авто в смузі руху, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло, систему контролю та інформування про втому водія.

Силові агрегати

На ринку України новий Yaris Cross буде доступний із двома варіантами силових установок: гібридною та бензиновою.

Yaris Cross Hybrid оснащений гібридною технологією Toyota четвертого покоління з новим 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном***, що працює за циклом Аткінсона. Він забезпечує менший рівень тертя та механічних втрат, оптимальну швидкість згоряння, а також високий крутний момент при низьких обертах і паливну ефективність. Нова гібридна система забезпечує максимальну потужність 116 к.с. і розганяється від 0 до 100 км/год за 11,2 секунди****. Рівень викидів CO2 становить 87 г/км у комбінованому циклі.

Окрім гібридної версії Yaris Cross пропонується з 1,5-літровим бензиновим трициліндровим двигуном Dynamic Force потужністю 125 к.с. Двигун оснащується безступеневим варіатором СVT або 6-ступеневою механічною трансмісією.

Комфорт

Для Yaris Cross властиві вища посадка водія за кермом, що гарантує кращий огляд дороги, а також просторий салон. Залежно від комплектації доступні задні дверцята з електроприводом та безконтактним відчиненням багажника, об'єм якого становить 390 л. Практичності автомобілю додає можливість збільшити простір багажника за рахунок складання задніх сидінь у пропорції 40:20:40 для комплектацій Elegance та Adventure та 60:40 для Live, Active та Lounge. Для зручних поїздок Yaris Cross оснащений аудіосистемою Toyota Touch 2 із мультифункціональним сенсорним екраном і 4 або 6 динаміками. Система також підтримує Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель.

Висока надійність, відмінні ходові характеристики, фокус на екологічності — все це поєднує в собі новий Toyota Yaris Cross. Детальну інформацію про кольори кузова, комплектації, доступні аксесуари й актуальні ціни можна дізнатися зв’язавшись з нашими менеджерами за телефоном нижче.

 

* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

 ** Електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитися з експлуатаційною документацією та впевнитися в безпечності обраного способу керування.

 *** Тут і далі значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

 **** Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

 

Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза»

пр-т Адмірала Сенявіна, 41

тел. 0800 305 415

+38 (067) 7777-415

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля